Portfolio management, een term die nog niet in elke organisatie een vaste plek op de agenda heeft. Toch zijn veel organisaties (alle organisaties?) bezig met de vraag welke veranderingen zij het beste kunnen doorvoeren om hun strategische doelen te behalen. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van budget en medewerkers moet de organisatie prioriteiten stellen en keuzes maken. Oftewel: aandacht besteden aan portfolio management.

Omvangrijk en complex project portfolio in één oogopslag duidelijk

In samenwerking met Gov.Factory vertellen wij je tijdens een webinar graag meer over de meerwaarde en aanpak van portfolio management voor gemeenten. Wat betekent dat? We geven je tijdens het webinar meer inzicht in Project Portfolio Management. Wat is het? En waarom verdient het jouw tijd en aandacht? En, hoe behaal je dankzij portfolio management doelstellingen en afgesproken deadlines?
Ook lichten we toe hoe je kunt starten met waardevol portfolio management. Verder laten we zien hoe portfolio management via SEM overzichtelijk wordt. Je omvangrijke en complexe project portfolio wordt in één oogopslag duidelijk.
Dankzij onze gezamenlijke jarenlange ervaring, zijn wij op de hoogte van de uitdagingen en kansen bij de gemeentelijke sector en kunnen we laten zien hoe door middel van goed portfolio management de organisatie doelstellingen behaald kunnen worden.

“Gemeentes hebben heel veel behoefte aan inzicht en overzicht. 
Portfolio Management met SEM biedt dat inzicht en overzicht.”


Strategisch informatiemanager bij grote gemeente 

Webinar portfolio management donderdag 2 juni

Wat?
Webinar over de meerwaarde en aanpak van portfolio management voor gemeenten

Voor wie?
Directie en Management teams gemeenten

Wanneer?
Donderdag 2 juni van 15.00 tot 16.00 uur

Aanmelden?
Via Gov.Factory >>

SEM, Strategy Execution Management  

Een methodiek om de schaarste te beheersen.” 

Benieuwd naar SEM en wat CLS Inter voor jou kan betekenen?
Neem contact op en ontdek de meerwaarde van goed portfoliomanagement.