Over CLS Inter

CLS Inter is jouw partner voor digitale transformatie. 
We laten zien wat de huidige situatie is, hoe de gewenste situatie eruitziet en hoe jullie daar als organisatie ook écht komen.  

Voortdurend in beweging

ICT is continu in beweging. Je kunt dus niet stilstaan. Om doelstellingen te behalen moet je slim werken. Wij helpen graag. We houden een spiegel voor en maken de huidige situatie volledig inzichtelijk. Hierdoor wordt het mogelijk om in te zien op welke vlakken veranderingen het meest effect hebben. 
CLS Inter is jouw partner voor digitale transformatie. 


Hoe eenvoudig wil je het hebben?

Van elke bulk data maken we een logisch verhaal omdat we op zoek gaan naar de verbindende factor. Elke situatie, hoe ingewikkeld ook, brengen we terug naar de kern. De problematieken op het gebied van mens, informatie en techniek vatten we samen op een A0 plaat.


Holistische kijk

Hedendaagse ICT is vanzelfsprekend, maar ook enorm complex geworden. Hierdoor is niet alleen specifieke kennis nodig om het geheel te kunnen onderhouden en de organisatie te blijven ondersteunen, maar ook een holistische kijk op de organisatie, de afdeling en de toekomst. CLS Inter heeft díe kijk. We kijken daardoor verder dan de vraag en komen tot de kern van elke ICT-uitdaging.


Onze ambitie

We hebben veel ervaring opgedaan in IT Governance en portfoliomanagement. Het is onze ambitie om dé partij te zijn die, los van IT Governance en portfoliomanagement, ook alles weet over publieke samenwerking.   

Wat klanten over ons zeggen

“Snelle denkers die de verbinding kunnen leggen.”

“CLS Inter heeft duiding gegeven aan de samenwerking en samenhang binnen onze organisatie.”

Team

Vergaderingen
Coachingsessies
Gesprekken
Mensen

OPLOSSINGEN

Strategische dienstverlening

CLS Inter ondersteunt om tot de kern van elk strategisch vraagstuk te komen en de best passende oplossing te kunnen bieden.

Tactische dienstverlening

Daadkrachtig werken we toe naar oplossingen voor elk specifiek tactisch ICT-vraagstuk.

Portfolio management

Portfoliomanagement is keuzes maken. Onze software SEM biedt hét overzicht om die keuzes weloverwogen te maken.

WIE WE ZIJN

De werkwijze van CLS Inter is gekenmerkt door:

Wetenschappelijke basis
95%
Strategie
95%
Expertise
95%
Resultaat
100%