Oplossingen

CLS Inter biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken, zowel op strategisch als tactisch gebied. Daarnaast zorgt onze aanpak voor portfoliomanagement ervoor dat jouw organisatie weloverwogen keuzes kan maken voor de prioritering van ICT-projecten.

Datagedreven werken vraagt om een specifieke inzet van ICT binnen elke organisatie.”

Oplossingen voor ICT-vraagstukken 

Strategische dienstverlening

CLS Inter ondersteunt bij elk strategisch ICT-vraagstuk om tot de kern van de vraag te komen. Vanuit die kern werken we toe naar de best passende oplossing.

Meer over de strategische dienstverlening van CLS Inter >>

 
Tactische dienstverlening

Door zowel de kernvraag als het overzicht in de gaten te houden, wordt efficiënt toegewerkt naar de best passende oplossing voor elk specifiek tactisch ICT-vraagstuk. Ook bij het implementeren van complexe projecten staat CLS Inter klaar met raad en daad.  

De oplossingen die CLS Inter biedt voor tactische dienstverlening >> 

 
Strategisch portfoliomanagement

Onze aanpak voor portfoliomanagement, al dan niet ondersteund door onze eigen portfoliomanagement oplossing SEM, zorgt ervoor dat jouw organisatie weloverwogen keuzes kan maken voor de prioritering van projecten.

Meer over strategisch portfoliomanagement >> 

 

SEM Portfoliomanagementsoftware

SEM is een concreet stuurmiddel om ook bij schaarste (tijd, geld, mens, kwaliteit) de juiste keuzes te maken waardoor de organisatiedoelen behaald worden. 

Meer informatie over SEM >>