Strategische dienstverlening

CLS Inter ondersteunt bij elk strategisch ICT-vraagstuk om tot de kern van de vraag te komen. Vanuit die kern werken we toe naar de best passende oplossing.

Op strategisch gebied ondersteunen we graag bij o.a.:

 • Portfoliomanagement
  Voor het slagen van een organisatie is overzicht van alle lopende en komende projecten van doorslaggevend belang. Wat zijn de belangen en gevolgen van al die projecten? Door de projecten slim te organiseren wordt duidelijk of ze bijdragen aan het behalen van de ambities. En pas dán kan een organisatie weloverwogen keuzes maken voor de prioritering van projecten. 

 • Strategisch Advies (IT/Organisatie/Afdeling)
  ICT is continu in beweging. Je kunt dus niet stilstaan. Om doelstellingen te behalen moet je slim werken. Wij helpen graag. We houden een spiegel voor en maken de huidige situatie volledig inzichtelijk. Het wordt hierdoor mogelijk om in te zien op welke vlakken veranderingen het meeste effect hebben. 

 • Interim-Management
  Onze brede kennis en ervaring op ICT-gebied zetten wij ook graag in voor interim-management. Zowel bij de overheid als het MKB is onze expertise van meerwaarde. Als schakel tussen verschillende teams en dankzij scherpe analyses zorgen we ervoor dat er slim wordt gewerkt. We stellen projectdoelen vast. Vervolgens ontwikkelen en implementeren wij het IT-beleid van jouw organisatie.

 • Architectuur
  Als ICT-architect neemt CLS Inter de rol van waakhond op zich bij de meest uiteenlopende projecten. Door zowel de kernvraag als het overzicht in de gaten te houden, werken we efficiënt toe naar de best passende oplossing voor elk specifiek vraagstuk.